ponedeljak, 02 decembar 2019 07:53

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU NA TRENING ZA KORISNIKE PERSONALNE ASISTENCIJE

Autor:

Udruženje za podršku osobama sa invaliditetom - Bijelo Polje poziva osobe s invaliditetom zainteresovane za korišćenje usluge personalne asistencije da se prijave za trening o personalnoj asistenciji koji će biti održan u periodu 12. - 14.. decembra 2019, u Bijelom Polju (hotelu Franca). 

Na teningu će, pored predavanja, osobe s invaliditetom zainteresovane za korišćenje usluge personalne asistencije biti u prilici da upoznaju i izaberu potencijalne asistente. Usluga personalne asistencije će se pružati za dvije osobe s invaliditetom, u periodu od devet mjeseci u 2020. godini.  

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti dostavljanjem motivacionog pisma i biografije najkasnije do 9. decembra 2019. na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. s naznakom Prijava za Trening o personalnoj asistenciji

Nakon izbora kandidata istima će biti dostavljen detaljan program treninga. 

Trening se sprovodi u okviru projekta "Razvoj servisa podrške za OSI"  koji je podržan od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja kroz Javni konkurs za NVO u 2019.

Pročitano 2686 put(a)

Back to top