četvrtak, 22 februar 2024 12:57

NAJAVA: Panel diskusija o vršnjačkom nasilju

Written by

Panel diskusija na temu Vršnjačko nasilje – prepoznajmo i reagujmo zajedno, u organizaciji Ženskog kluba Skupštine Glavnog grada, UdruženjaRoditeljiCentra za ženska prava, održaće se u multimedijalnoj sali Gradskog parlamenta u petak, 23. februara, sa početkom u 11 časova.

Događaj će otvoriti predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, a govoriće ministarka prosvjete, nauke i inovacija prof. dr Anđela Jakšić Stojanović, koordinator programa za razvoj adolescenata u UNICEF-u Nikola Vulić, psihološkinja u Savo Pejanović” Milica Pušonjić, izvršna direktorica Udruženja Roditelji” Kristina Mihailović, izvršna direktorica Centra za ženska prava Maja Raičević, kao i odbornice iz Ženskog kluba Skupštine Zoja Bojanić Lalović i Branka Marković.

U okviru događaja, u kojem će učestvovati i učenici osnovnih škola, biće prikazana dva socijalna eksperimenta UdruženjaRoditelji” na temu vršnjačkog nasilja.

Panel se održava u susret Danu roze majica, koji se obilježava posljednje srijede februara kao Međuarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Događaj je otvoren za sve građane/ke.

Izvor: Skupština Glavnog grada Podgorica

Pripremila: Dajana Vuković

Pročitano 121 put(a)

Back to top