ponedeljak, 09 januar 2017 16:07

JAVNI POZIV STUDENTIMA S INVALIDITETOM ZA UČEŠĆE U AKTIVNOSTIMA PROJEKTA OD OBRAZOVANJA KA ZAPOSLENJU 3

Autor:

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva zainteresovane studente s invaliditetom s teritorije Crne Gore da se prijave za učešće u projektnim aktivnostima koje će biti sprovedene u okviru projekta “Od obrazovanja ka zaposlenju“- Trans to Work 3, koji je finansijski podržan od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, kroz javni poziv za finansiranje grant  šema, a sprovodi se u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti Univerziteta Mediteran.

U okviru projekta će biti realizovana obuka iz oblasti grafičkog dizajna za najmanje pet učesnika/ca u trajanju od šest mjeseci, a troje učesnika/ca će biti zaposleno kao grafički dizajneri u digitalnoj štampariji, na period od pet mjeseci. Pored navedenog organizovaćemo psihološke radionice za učesnike/ce u projektu, medijsku i kampanju putem socijalnih mreža, press konferenciju i okrugli sto, a sve u cilju ukazivanja na značaj obrazovanja i zapošljavanja osoba s invaliditetom, i sticanja praktičnih vještina radi lakšeg izlaska na tržište rada.

Osnovni uslov je da kandidati poznaju osnove rada na računaru, a poželjno je da su nekada radili u programima za grafički dizajn.

Potrebno je da uz prijavu zainteresovani kandidati dostave kratku biografiju i motivaciono pismo. do petka, 20. januara, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i FB stranice Udruženja.

Tri dana nakon prijava projektni tim UMHCG i Fakulteta vizuelnih umjetnosti će izvršiti izbor učesnika u projektu.

Pročitano 1391 put(a)

Back to top