ponedeljak, 23 septembar 2019 10:51

Tri medalje za stomoteniski klub Luča u Beogradu

Autor:

Stonoteniseri podgoričke Luče sa tri medalje završili su nastup na šestim Međunarodnim sportskim igrama osoba s invaliditetom u Beogradu.

U klasi 7 Pjetro Paljušević i Slobodanka Gurešić u klasi 2-5 (osobe u kolicima) osvojili su zlatne medalje, dok je Milijana Ćirković u klasi 6 bila srebrna. Pljevaljski Set osvojio je bronzanu medalju u sjedečoj odbojci, dok su košarkaši Paramonta zauzeli četvrto mjesto na turniru košarke u kolicima. Plivači Resursnog centra DR Peruta Ivanovic iz Kotora u konkurenciji osoba  s oštećenjem sluha osvojili su pet medalja.

Na 50 metara slobodno, zlato je osvojio Keripi Crnovršanin, dok je bronzani bio Delon Sejdović. Crnovršanin je bio zlatni i na 100 metara, srebrnu medalju osvojio je Sejdovi, a kotorsko pobjedničko postolje kompletirao je Vlado Ćešić Fudbalska ekipa Centra bila je četvrta. Članica Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Muradija Ibrahimović osvojila je zlatnu medalju na drugoj stazi u pikadu za osobe s oštećenjem vida dok su Barani u generalnom plasmanu bili četvrti.

Igre su okupile više od 500 sportista iz 16 država, koji su se takmičili u 13 sportova.

Izvor: Pobjeda

Pročitano 3103 put(a)

Back to top