petak, 20 septembar 2019 07:27

Crna Gora ponosna na Filipa Radovića

Autor:

Crna Gora je ponosna na svog paraolimpijca Filipa Radovića koji je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za osobe s invaliditetom, saopšteno je iz vladine Službe za odnose s javnošću. Radoviću je čestitka stigla i iz Kabineta Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Novo odličje koje je u Helsingborgu zasijalo na grudima Radovića, zajedno s bronzanim medaljama iz 2015. i 2017, dokaz su da trud i rad, zajedno s talentom, uvijek daju rezultat. Vlada Crne Gore nastaviće da podržava mlade i talentovane sportiste, kako bi na sportskim terenima širom svijeta bili naši najbolji ambasadori. Dodatna ulaganja u infrastrukturu obezbijediće bolje uslove i mogućnosti da svi naši sportisti iskažu svoj talenat i umijeće i da se okite najsjajnijim odličjima”, ističe se u saopštenju Vlade.

I predsjednik Milo Đukanović čestitao je Radoviću navodeći da je demonstrirajući sportsko umijeće, obradovao i svoju porodicu i Crnu Goru.

"Pokazao si da Te krase upornost, snaga i volja - osobine pobjednika. Upućujem iskrene čestitke i želje za buduće uspjehe", navodi se u čestitci Đukanovića.

Izvor: Portal Analitika

Pročitano 2397 put(a)

Back to top