utorak, 11 april 2017 14:21

Poraz nikad nije bio opcija!

Autor:

Glumica koja se proslavila ulogama u filmovima "Ljubav i bijes", "Jovana Lukina" i "Neka druga žena" važila je za jednu od najtalentovanijih i najlepših glumica na prostoru bivše Jugoslavije. Talentovana Merima Isaković je, za vrijeme prikazivanja filma "Neka druga žena" u kojem je igrala sa Draganom Nikolićem, doživela je saobraćajnu nesreću, koja je dovela do sticanja invaliditeta. Nakon operacije u Rusiji otišla u Kinu, gdje je upoznala budućeg supruga Vladicu, sa kojim je dobila sina.

Početkom devedesetih godina vratila se u Srbiju koju je nedugo zatim ponovo napuštila i otišla na Novi Zeland, gdje je upisala studije psihologije. Ona danas radi kao klinički psiholog u Australiji na dvije privatne klinike, a predaje i na univerzitetu.

"Na posao idem svojim kolima koja na krovu imaju specijalnu dizalicu. Njome se moja kolica podignu na krov i tu budu dok vozim. Kad se zaustavim spuštam kolica. Radim sa ljudima svih godina koji su preživeli neku traumu, depresiju, anksioznost, napad panike, OKP, kao i teške odnose, probleme sa samopouzdanjem i slične stvari", objasnila je Merima.

Pripremila: Anđela Miličić

Izvor: www.kurir.rs, www.pink.rs

Pročitano 3719 put(a)

Back to top