utorak, 23 mart 2021 13:06

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA UMREŽAVANJE MLADIH I VRŠNJAČKU PODRŠKU

Written by

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) poziva zainteresovane mlade s invaliditetom i mlade bez invaliditeta uzrasta od 15 do 30 godina da se prijave za učešće na Treningu za umrežavanje mladih i vršnjačku podršku koji će biti održan u periodu 8 - 11. aprila 2021.

Trening će se sastojati iz teorijskog i praktičnog dijela, a pratiće ga i radionice, prikazivanje filmova, vježbe i rad u grupama.

Namjera je da se na Treningu mladi s invaliditetom i mladi bez invaliditeta edukuju o procjeni potreba mladih s invaliditetom, i pružanju vršnjačke podrške mladima. 

Nakon treninga, planirano je uključivanje mladih s invaliditetom i mladih bez invaliditeta u postojeću Mrežu volontera, a ovom aktivnošću želimo da proširimo postojeću Mrežu i uključimo mlade s invaliditetom i mlade bez invaliditeta uzrasta 18 – 30 godina. 

Fasilitatori i treneri će biti osobe s invaliditetom i osobe bez invaliditeta koje se bave mladima i promocijom ljudskih prava. 

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti dostavljanjem motivacionog pisma i osnovnih ličnih podataka (ime, prezime, zanimanje, godište), najkasnije do 2. aprila 2021. na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. s naznakom Prijava za Trening za umrežavanje mladih i vršnjačku podršku. Uz prijavu je potrebno dostaviti i eventualne podatke o specifičnim zahtjevima u vezi sa pristupačnošću mjesta održavanja ili metoda rada. 

Broj mjesta je ograničen. 

Trening se sprovodi u okviru projekta Mladi za Stvarnu Inkluziju, finansiranog od strane Uprave za sport i mlade, posredstvom Konkursa u oblasti društvene brige o mladima.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i na brojeve telefona: 020/265-650 ili 067/801-761.

Pročitano 1260 put(a)

Back to top