ponedeljak, 08 mart 2021 13:04

UMHCG raspisuje takmičenje za djecu i adolescente s invaliditetom u pisanju sastava i crtanju

Written by

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) raspisuje takmičenje za djecu i adolescente s invaliditetom u pisanju sastava i crtanju na temu: Svijet poslije epidemije COVID-19.

Prema pravilima takmičenja takmičar/ka može poslati jedan rad - ili sastav ili crtež. Nazivi tekstova i pojedinačne teme u okviru njih mogu biti specifične, mogu se odnositi na lična razmišljanja, iskustva i doživljaje i sl.

Pravo učešća u takmičenju imaju djeca i adolescenti s invaliditetom. Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u literarnom takmičenju treba da pošalju sastav dužine do 1500 riječi ili crtež do ponedeljka, 10. maja 2021. do 13.00 časova na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., s naznakom u mejlu: „Takmičenje u pisanju sastava i crtanju“.

Takmičari/ke, koji šalju svoje sastave ili crteže, u mejlu treba da napišu ime i prezime, mjesto iz kojeg dolaze i kontakt telefon. 

Najbolja tri sastava i tri crteža biće izabrana od strane tročlane Komisije UMHCG i biće nagrađen/a nagradom u iznosu od 150,00€.

Ova aktivnost realizuje se u okviru projekta Osnaživanje i kvalitetno uključivanje kroz pomoć, pravne informacije i podršku (EQUALIS – Empowerment and Quality inclUsion through Assistance and Legal Information and Support) koji UMHCG sprovodi uz finansijsku podršku UNICEF-a (Predstavništvo u Crnoj Gori).

SREĆNO!

Pripremila: Aleksandra Pavićević, koordinatorka projekta

Pročitano 977 put(a)

Back to top