sreda, 19 april 2017 15:44

Aktiviraj se! Treći po redu Sajam nevladinih organizacija u Budvi

Autor:

TACSO kancelarija u Crnoj Gori u saradnji s Centrom za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) – Resursnim centrom za NVO u Crnoj Gori organizuje treći po redu NVO EXPO – Sajam nevladinih organizacija.

Na sajmu će se sa svojim štandom predstaviti i UMHCG gdje će tom prilikom, između ostalog, promovisati Studentsku savjetodavnu kancelariju, ali i druge servise podrške koji su namijenjeni osobama s invalidihtetom.
Sajam predstavlja najveci doga­đaj ove vrste u Crnoj Gori i ima za cilj predstavljanje nevladinih organizacija i njihovih aktivnosti javnosti Crne Gore. Okupiće 40. organizacija širom Crne Gore. Iz CRNVO smatraju da gra­đani i gra­đanke Crne Gore iz godine u godinu sve više vjeruju nevladinim organizacijama ali i odlučuju da se uključe u rad istih, bile to organizacije koje se bave zaštitom životne sredine ljudskim pravima, demokratizacijom, socijalnim i raznim drugim servisima, omladinom, pravima životinja, kulturom ili drugim temama.


Sajam će se održati 28. oktobra s početkom u 10h na Jadranskom sajmu u Budvi.
Cilj ovog Sajma je da unaprijedi i poveća vidljivost aktivnosti organizacija civilnog društva (OCD) i njihove uloge u demokratskim procesima. Takođe, Sajam ima svrhu da doprinese poboljšanju javnog imidža i kredibiliteta organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.

Pročitano 1959 put(a)

Back to top