četvrtak, 14 februar 2019 09:04

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU U NOVOM SADU

Autor:

 

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na treningu u okviru dugoročnog internacionalnog projekta ,,Realize with your eyes” koji realizuje udruženje ,,Art mreža” u okviru programa ,,Erasmus+”, finansiranog od strane Evropske komisije. UMHCG je jedan od partnera na projektu.

Tema projekta je rješavanje pitanja nezaposlenosti mladih osoba s oštećenjem sluha korišćenjem fotografije.

Trening će biti održan u Novom Sadu, u periodu od 8. do 16. marta 2019. Na ovom treningu učesnici će putem neformalne edukacije dobiti i razmjeniti znanja iz oblasti fotografije, kao i na temu zapošljavanja, preduzetništva i pisanja projekata, ali i razmatrati ideje u vezi sa snimanjem video tutorijala.

Ciljna grupa treninga su: omladinski radnici, omladinski lideri, aktivisti NVO, nastavnici, edukatori, socijalni radnici, volonteri i umjetnici. Učesnici moraju biti stariji od 18 godina.

Putni troškovi se refundiraju na osnovu priložene putne karte u maksimalnom iznosu do 180€, a smještaj i ishranu tokom treninga obezbjeđuju organizatori.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti dostavljanjem popunjenog aplikacionog formulara (dostupnog na dnu stranice) na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., s naznakom: Prijava za trening u Novom Sadu, najkasnije do četvrtka, 21. februara do 15.00 h.

Za detaljnije informacije možete se obratiti putem iste mejl adrese.

UMHCG će najkasnije do 25. februara  obavijestiti izabrane kandidate o detaljima učešća.

Broj mjesta je ograničen.

 

 

 

 

Pročitano 4141 put(a)

Back to top