četvrtak, 04 maj 2023 09:37

Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih škola ZAMISLI BUDUĆNOST

Written by

Generalni sekretarijat Vlade, Sektor za informisanje javnosti o evropskoj uniji i procesu pristupanja evropskoj uniji raspisuje Konkurs za učenike crnogorskih osnovnih škola povodom obilježavanja Dana Evrope.

Zainteresovanim osnovcima se na ovaj način pruža mogućnost da, na kreativan način, kroz likovni rad, video ili fotografiju prikažu kako vide budućnost Crne Gore i njenih građana u Evropskoj Uniji (EU) i osvoje vrijedne nagrade – tri bicikla.

Dragi osnovci, svojim idejama i kreativnim rješenjima pokažite:

Kako zamišljate Crnu Goru kao članicu Evropske unije?

Kako zamišljate sebe kao građanina EU?

Konkurs je otvoren od 26. aprila do 12. maja 2023. Pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja mjeseca Evrope.

Radove je potrebno dostaviti do 12. maja 2023, s naznakom: Za konkurs Generalnog sekretarijata Vlade povodom obilježavanja Dana Evrope na e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na adresu:

Generalni sekretarijat Vlade

Bulevar Revolucije br. 15

81 000 Podgorica

Uz rad je neophodno dostaviti i osnovne podatke o autoru (ime, prezime, razred, škola, mjesto).

Konkurs je dio aktivnosti predviđenih Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU.

Za sve dodatne informacije koje se odnose na ovaj Konkurs kontakt osobe su: Nada VojvodićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Gordana Despotović ĐekićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Najbolji radovi, kao i imena autora/autorki će biti objavljeni na sajtu www.eu.me i društvenim mrežama @me4eu.

Izvor: Portal eu.me

Pripremio: Ivan Čović

Pročitano 379 put(a)

Back to top