ponedeljak, 08 jun 2020 07:04

JAVNI POZIV ZA RADIONICU O KONVENCIJI UN O PRAVIMA OSOBA S INVALIDITETOM

Autor:

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva osobe s invaliditetom, aktiviste u organizacijama osoba s invaliditetom, porodice i prijatelje OSI i druge zainteresovane za temu prava OSI da se prijave za jednodnevnu radionicu o Konvenciji UN o pravima osoba s invaliditetom, koja će biti održana 23. juna 2020. u Nikšiću. 

Organizacija radionice ima za cilj da se OSI i OOSI upoznaju s Konvencijom UN o pravima osoba s invaliditetom kao krovnim međunarodnim dokumentom kojim se garantuju prava OSI, njenim načelima i opštim obavezama država članica, kao i specifičnostima garancija prava OSI, s posebnim fokusom na mjere afirmativne akcije i izjednačavanja mogućnosti. Na ovoj radionici će svim prisutnima biti distribuirane štampane verzije Konvencije s prevodom na crnogorski jezik.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 15. juna 2020. na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. s naznakom Prijava za radionicu o Konvenciji, ili putem brojeva telefona 020-265650, 069385981 (poziv, poruka, Viber).

Nakon prijava kandidata istima će biti dostavljen detaljan program radionice. 

Radionica se sprovodi u okviru projekta PonOSIti, ravnopravni, uključeni! koji je podržan od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja kroz Javni konkurs za NVO u 2019. 

Pročitano 2011 put(a)

Back to top