utorak, 14 mart 2023 12:37

Najava: UMHCG učestvuje na Danu otvorenih vrata

Written by

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta Crne Gore i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata, u srijedu, 15. marta 2023. u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore u Podgorici, s početkom u 10.00 časova

Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na Univerzitetu Crne Gore (UCG) i dobiju sve potrebne informacije koje će im olakšati izbor fakulteta, odnosno studijskog programa. Budući studenti imaće priliku da se bliže upoznaju i sa studentskim životom, sa sportskim i kulturnim aktivnostima, studentskim organizacijama, uslovima smještaja kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta.

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) će i ove godine imati priliku da predstavi svoj promotivni materijal iz oblasti obrazovanja i informiše buduće studente o servisima podrške koje nudimo posredstvom Studentske savjetodavne kancelarije, ali i drugi promotivni materijal iz oblasti ljudskih prava. 

Ovom prilikom pozivamo sve mlade s invaliditetom koji namjeravaju da nastave svoje školovanje ili se žele informisati o aktivnostima i o programima UMHCG da posjete naš štand i informišu se o tome kakvu podršku mogu dobiti  kada je u pitanju upis na fakultet.


Pripremila: Anđela Miličić

Pročitano 500 put(a)

Back to top